Forumul cevabun.ro - "gusturile se discuta"
Octombrie 17, 2018, 05:31:13 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - A fost instalat!
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Cheesecake  (Citit de 5661 ori)
Chico
Începător
*
Mesaje: 12


chico_ico
Vezi Profilul Adresa de email
« : August 13, 2010, 12:46:08 »

Maine o sa fac un cheesecake. O reteta foarte simpla, si foarte buna. Revin curand cu poze si detalii Face cu ochiul



Later Edit: Primii pasi FOTO ii aveti aici, urmatorii ii gasiti in postul urmator, alaturi de reteta
« Ultima modificare: August 14, 2010, 05:24:13 de către Chico » Memorat

Arta cu cei mai multi adepti ramane totusi arta culinara
mia
Junior
**
Mesaje: 81



Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : August 13, 2010, 09:27:30 »

cu fructe? simpla? da-ne si noua niste indicii   Zâmbet
Memorat
Chico
Începător
*
Mesaje: 12


chico_ico
Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : August 13, 2010, 11:28:21 »

Ingrediente (poza 130820102136.jpg, din postul de mai sus)


- 400g philadelphia
- 1 litru de smantana pentru frisca
- 10g amidon
- 3 linguri margarina
- 12 linguri zahar
- 1 pachet biscuiti normali, nu dulci
- dulceata de afine


Pasul 1: Maruntim biscuitii, ii punem intr.o tava cu pereti detasabili. Turnam deasupra margarina topita, mestecam bine, tapetam biscuitii uniform, si bagam tava la cuptor pt 3-4 minute, astfel stratul de biscuiti se va uniformiza si se va intari. (poza 130820102137.jpg, din postul de mai sus)

Pasul 2: Intr.o oala, la foc mic, punem smantana si zaharul, mestecand incet(poza 130820102138.jpg, din postul de mai sus). Cand incepe sa fiarba adaugam philadelphia, si mai fierbem un minut(poza 130820102139.jpg, din postul de mai sus). Oprim focul si adaugam amidonul, deja stins cu putina smantana(poza 0.jpg, din postul curent).

Pasul 3: Toata compozitia o adaugam in tava, peste biscuiti(poza 01.jpg, din postul curent), lasam 2 ore la racit, apoi introducem prajitura in frigider, si uitam de ea pana a 2.a zi

Pasul 4: A trecut o zi, scoatem prajitura din frigider, si punem deasupra un strat de dulceata de afine. Scoatem peretii detasabili, si punem prajitura pe o farfurie. Cum se mananca nu cred ca trebuie sa mai explic  Limbă


Ce aveti mai sus, este o prajitura ft usor de facut, omniprezenta in restaurantele din spania. Cine doreste, poate adauga diferite arome, depinde de gustul fiecaruia. Mie imi place asa. Numai bine!


Later edit: aveti mai jos rezultatul final. M-am chinuit putin cu pusul pozelor, sper sa va fie de folos. La reteta urmatoare promit sa le pun mai ordonat  Rânjet Numai bine!
« Ultima modificare: August 14, 2010, 05:38:57 de către Chico » Memorat

Arta cu cei mai multi adepti ramane totusi arta culinara
cevabun
Administrator
Junior
*****
Mesaje: 78


Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #3 : August 13, 2010, 11:32:00 »

Chico, ca sa pui poze pe forum, acceseaza Optiuni Aditionale (sub mesaj, e scris cu albastru si are un semn de +). Acolo ai un buton Choose file unde dai click si alege poza pe care doresti sa o postezi. Atentie, dimensiunea maxima a unei poze trebuie sa fie 128 kb si poti pune maxim 4 poze / mesaj.

De asemenea, poti posta retete cu poze in comunitate - http://comunitate.cevabun.ro/
Memorat

Numa' bun de pus pe masa.
cevabun
Administrator
Junior
*****
Mesaje: 78


Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #4 : August 13, 2010, 07:01:01 »

Chico, arata foarte bine!
poti pune toate pozele - in 2 mesaje. Ca sa se vada si etapele prepararii.
Memorat

Numa' bun de pus pe masa.
pisikutza
Începător
*
Mesaje: 8


Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 15, 2010, 08:49:22 »

pare delicioasa si cremoasa  Face cu ochiul
Memorat
VIOvio
Începător
*
Mesaje: 26



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 16, 2010, 05:08:54 »

interesanta reteta si felicitari pentru poze
Memorat

cat mancam nu ne jucam
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!