Forumul cevabun.ro - "gusturile se discuta"
Octombrie 17, 2018, 05:17:30 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - A fost instalat!
 
   Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Cutite  (Citit de 8014 ori)
Chico
Începător
*
Mesaje: 12


chico_ico
Vezi Profilul Adresa de email
« : August 09, 2010, 05:16:18 »

Pentru prima data salut! ma bucur foarte tare ca am dat de acest site (intamplator, de altfel). Multe chestii interesante pe aici; eu, spre exemplu, cum sunt la inceput de drum, as vrea sa stiu mai multe despre cutite! In curand o sa adaug cateva retete care sper ca va vor incanta. Numai bine!
Memorat

Arta cu cei mai multi adepti ramane totusi arta culinara
cevabun
Administrator
Junior
*****
Mesaje: 78


Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : August 10, 2010, 09:43:20 »

Bun topic. Ne-am gandit si noi la el dar ne-am facut ca e vara... Face cu ochiul O sa-l dezvoltam in site in cateva zile si anuntam pe toata lumea. Banuim ca te intereseaza un material mai general despre cutite: forme, modele, alegerea lor, etc. Corect?
Memorat

Numa' bun de pus pe masa.
Chico
Începător
*
Mesaje: 12


chico_ico
Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : August 10, 2010, 11:44:56 »

Exact! De cutitul bucatarului(ala mare mare, care e folosit cel mai des) mai toata lumea stie, mai ales cine e interesat de gastronomie ... dar mai sunt multe altele. Multumesc!
« Ultima modificare: August 10, 2010, 04:38:47 de către Chico » Memorat

Arta cu cei mai multi adepti ramane totusi arta culinara
cevabun
Administrator
Junior
*****
Mesaje: 78


Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #3 : Septembrie 09, 2010, 02:14:32 »

Am terminat un ghid general al cutitelor de bucatarie. Singur, mai sunt multe de completat, dar timp mai este. Mai pregatim un material despre cutitele japoneze. Pana atunci, ghidul e aici: http://www.cevabun.ro/ghidul-cutitelor-de-bucatarie/
 
Memorat

Numa' bun de pus pe masa.
mia
Junior
**
Mesaje: 81



Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #4 : Septembrie 09, 2010, 07:06:26 »

foarte interesant ghidul! multe cutite pe lumea asta... Șocat
Memorat
Chico
Începător
*
Mesaje: 12


chico_ico
Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #5 : Septembrie 10, 2010, 01:24:17 »

Sa traiti 1000 de ani!  Rânjet
Memorat

Arta cu cei mai multi adepti ramane totusi arta culinara
alison
Începător
*
Mesaje: 14


Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 23, 2010, 06:45:20 »

chiar ca! super material
Memorat
verona
Începător
*
Mesaje: 11


Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Octombrie 07, 2010, 03:00:56 »

mi-=am luat un cutit foarte bun de la IKEA care taie bine si are si maner foarte bun
il recomand
ca sa nu mai zic de pret ca e foarte bun
Memorat
bukatarul
Junior
**
Mesaje: 57



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Octombrie 18, 2010, 04:10:12 »

bun material ! si folositor!
eu folosesc un cutit pe care mi l-am cumparat de la Kitchen Shop din baneasa
un pic cam scump dar foarte bun
Memorat

bukatarim, bukatarim
teo
Începător
*
Mesaje: 28



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Octombrie 27, 2010, 08:14:19 »

da, in sfarsit am vazut si eu cu ce se ascut cutitele ca lumea
merci, cevabun
Memorat

Nicio fată fără pește.
Pagini: [1]
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!