dianaR
Începător

|
 |
« : Noiembrie 29, 2009, 05:51:34 » |
|
buna tuturor am tot cautat pe siteuri retete simple pe care sa le gatesc cu copiii mei (au 5 si 8 ani). am tot vazut prajituri interesante - mai ales pe blogul asta http://dulciurifeldefel.blogspot.com/ dar sunt pentru copii nu de facut cu copiii ma puteti ajuta cu sfaturi si retete? ca le place sa gateasca, mai ales Liei (fetita mea de 8 ani). diana
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mia
|
 |
« Răspunde #1 : Noiembrie 30, 2009, 11:02:14 » |
|
diana, eu am facut salam de biscuiti cu nepoata-mea. Si s-a distrat copios!!! e destul de greu sa faci ceva cu fierbere sau pe foc, asa ca cel mai simplu ar fi sa faci ca la orele de gospodarie (pe care eu le-am prins la scoala  ) - salam de biscuiti, salata orientala (fierbi tu ouale si cartofii inainte, le racesti si dupa aia gatesti cu ei).
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
teo
Începător

|
 |
« Răspunde #2 : Noiembrie 30, 2009, 11:29:43 » |
|
Copiilor le place, stiu din experienta proprie, sa se joace cu aluaturi. Daca vrei poti incerca niste biscuiti sau fursecuri simple, in forma de animale. Copiii se bucura si apreciaza cand fac ceva cu mana lor. Sunt atat de mandriiiiiiiiiii!
|
|
|
Memorat
|
Nicio fată fără pește.
|
|
|
ALINA
Începător

|
 |
« Răspunde #3 : Noiembrie 30, 2009, 06:45:17 » |
|
poti face pizza. e usor de gatit si le place si copiilor. ca activitati, ii lasi sa intinda aluatul - se pot face mini-pizzas, poti felia ingredientele sau le poti da prin razatoare (eu folosesc o razatoare de plastic pentru branza ca sa fiu sigura ca nu se taie). 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
bukatarul
|
 |
« Răspunde #4 : Decembrie 02, 2009, 07:00:26 » |
|
poti face si deserturi simple - budinca sau salata de fructe.
|
|
|
Memorat
|
bukatarim, bukatarim
|
|
|
rAdu
Începător

|
 |
« Răspunde #5 : Decembrie 05, 2009, 10:00:20 » |
|
se mai pot face gustari care arata amuzant pt aia mici eu am gasit pe un site in engleza masline - pinguini iata poza  sunt masline cu morcovi si mozzarella, MORTALE!!! am modificat poza ca aia veche nu se mai vedea
|
|
« Ultima modificare: Decembrie 16, 2009, 11:34:22 de către rAdu »
|
Memorat
|
|
|
|
VIOvio
Începător

|
 |
« Răspunde #6 : Decembrie 05, 2009, 09:49:59 » |
|
@Radu - foarte inspirata gustarea din masline! chiar merita facuta cu copiii!!!  mai ai si alte modele?
|
|
|
Memorat
|
cat mancam nu ne jucam
|
|
|
rAdu
Începător

|
 |
« Răspunde #7 : Decembrie 08, 2009, 12:25:59 » |
|
am tot gasit chestii pe net
uite poza asta de exemplu cu figurinele
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
bukatarul
|
 |
« Răspunde #8 : Decembrie 10, 2009, 11:55:39 » |
|
sunt fantastice pozele astea!!!  nu cred ca o sa imi iasa pinguinii aia niciodata
|
|
|
Memorat
|
bukatarim, bukatarim
|
|
|
VIOvio
Începător

|
 |
« Răspunde #9 : Decembrie 11, 2009, 10:36:47 » |
|
Radu, chestiile mici si verzi seamana cu mascota de la domo  sunt foarte faine !!!!
|
|
|
Memorat
|
cat mancam nu ne jucam
|
|
|
ELENA
Începător

|
 |
« Răspunde #10 : Decembrie 13, 2009, 06:27:07 » |
|
am vazut in good food o reclama la o carte Cooking with Kids, nu stiu daca e in engleza sau in romana dar parea exact o carte cu retete pentru copii. O are cineva?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
andreik
Începător

|
 |
« Răspunde #12 : Decembrie 22, 2009, 10:39:09 » |
|
am vazut la targurile de craciun tot felul de ateliere pentru copilasi unde ii invata sa faca biscuiti de craciun - decupeaza aluatul cu forme, framanta etc. mi s=-a parut interesat pentru fetita mea care s-a minjit cu faina din cap pana-n picioare dar s-a distrat copios. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
cevabun
|
 |
« Răspunde #13 : Iunie 30, 2010, 01:54:40 » |
|
Va propunem si noi reteta video de salam de biscuiti - http://www.cevabun.ro/salam-de-biscuiti-cu-ciocolata/E foarte usor de facut cu copiii, nu necesita coacere si e o "delicatesa" ce ne trezeste multe amintiri  . Echipa Cevabun.ro
|
|
|
Memorat
|
Numa' bun de pus pe masa.
|
|
|
alison
Începător

|