Forumul cevabun.ro - "gusturile se discuta"
Decembrie 14, 2018, 03:43:58 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - A fost instalat!
 
  Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
  Afișează mesaje
Pagini: [1]
1  cevabun.ro / CONCURS / Răspuns: CONCURSUL "STEAGUL CULINAR AL ROMANIEI" : Noiembrie 08, 2009, 10:43:48
Felicitari Aidei! Intr-adevar, steagul ei merita premiul cel mare! E foarte frumos si foarte elaborat. Nici nu-mi dau seama cum a facut stema, dar i-a iesit perfect. Felicitari si lui Alberto, care, nefiind roman, a vrut foarte mult sa participe si s-a straduit. Eu nu am facut-o (nici nu m-am gandit sa indraznesc).
Astept urmatorul concurs. Sa vedem provocarea!
2  cevabun.ro / CONCURS / Răspuns: CONCURSUL "STEAGUL CULINAR AL ROMANIEI" : Octombrie 31, 2009, 12:38:38
Da. Le vad si eu. Uita-te pe mess.
3  cevabun.ro / CONCURS / Răspuns: CONCURSUL "STEAGUL CULINAR AL ROMANIEI" : Octombrie 30, 2009, 04:59:44
oare s-au trimir pozele???
4  cevabun.ro / CONCURS / Răspuns: CONCURSUL "STEAGUL CULINAR AL ROMANIEI" : Octombrie 30, 2009, 04:55:56
Steagul a fost elaborat cu aluat de chec amestecat cu iaurt degresat si gelatina neutra (eu traduc ce dicteaza Alberto, cred ca se refera la culoarea gelatinei). Pentru culorile sfantului steag, rosul a fost obtinut cu lichior de mure, galbenul cu suc de portocale, iar albastrul cu o bautura de sucuri tropicale (Blue Tropic). Tortul a fost elaborat pe pasi. Pentru fiecare pas al retetei a trebuit sa fie congelate culorile, una cate una, pentru a nu se amesteca si pentru a da forma tortului. Pentru a intensifica culorile si mai mult, am utilizat colorant alimentar, de care se foloseste in fabricile de inghetata.

José Alberto de la Torre Flores
http//elfogondelaperlagris.blogspot.com
Pagini: [1]
Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!