Forumul cevabun.ro - "gusturile se discuta"

Rețete culinare => Cere o rețetă => : diaDia December 28, 2009, 11:43:04 PM: Retete la oala de lut
: diaDia December 28, 2009, 11:43:04 PM
ma ajuta cineva cu retete pentru oala de lut? am primit o oala de lut cadou de craciun - foarte frumusica - si nu stiu ce retete sa prepar. merci de ajutor


: Răspuns: Retete la oala de lut
: cevabun December 29, 2009, 11:17:39 PM
@diaDia - mai multi cititori ne-au intrebat ce retete avem pe site-ul nostru pentru oala de lut. Iata mai jos linkurile unde poti accesa retetele:

http://www.cevabun.ro/sarmale-in-oala-de-lut/ (http://www.cevabun.ro/sarmale-in-oala-de-lut/)
http://www.cevabun.ro/mancare-de-iepure-cu-legume-in-oala-de-lut/ (http://www.cevabun.ro/mancare-de-iepure-cu-legume-in-oala-de-lut/)

Ca sa te inspiri pentru alte retete pe care le poti face la oala de lut, iti recomandam sa citesti articolul din glosar despre acest obiect esential in bucatarie - http://www.cevabun.ro/oala-de-lut-pentru-sarmale/ (http://www.cevabun.ro/oala-de-lut-pentru-sarmale/)

Succes!


: Răspuns: Retete la oala de lut
: bukatarul January 04, 2010, 11:03:05 PM
practic poti face la oala de lut foarte multe mancaruri potrivite pentru cuptor

ce pot sa iti zic eu inainte - dureaza mult mai mult la oala de lut asa ca trebuie sa ai timp + trebuie sa pregatesti oala de lut inainte - vezi cum scrie la glosar pe cevabun


: Răspuns: Retete la oala de lut
: diaDia March 23, 2010, 10:29:54 AM
merci de raspunsuri !!!Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.